Infinity Convention August 25-26 2018

Weekend Pass $25. One Day Ticket $15.
Kids Age 10 and under Free.

Guests

Cosplayer Costume Contest

Joe Staton : Comic Book Artist

Two Costume Contests.

Saturday Aug 25 and Sunday Aug 26**.

Contest Begins at 3 PM on Both Days.

Grand Prizes for Each Day *

  • Kids: $250 Marvelous Booth
  • Adults: $500 Marvelous Booth

*Retail value of all prizes in each booth.
**You can participate both days but not with the same costume.

Exhibitors

Click to View Floor Plan

OHP Floorplan

Guests

  • Joe Staton [513]
  • Albert Kinng [003]
  • Greg Kirkpatrick [503]
  • Jae Lee [509]
  • Javier Lugo [002]
  • Joe Fauvel [501]
  • John Beatty [511]
  • John Martino [507]
  • Jyoti Amge [522]
  • Karl Moline [004]
  • Mark Texeira [515]
  • Marty Grabstein [520]
  • Moritat [517]
  • Nasty Boys [001]
  • Nicola Cuti [519]
  • Richard Rivera [505]
  • Thomas Tenney [006]

Non-profit Charity Groups

  • The Delta Fleet [120 & 122]
  • The Guardian of Justice [423]

Exhibitors

  • Aaron Comics & Collectibles [221 & 320]
  • Agent of Slabs [508]
  • Big J’s Toys [203]
  • Brad Scott Services [007]
  • Brady’s Toy and Collectibles [314 & 316]
  • Clark’s Comics [406]
  • Convention Comforts [308]
  • Convention Scene [501]
  • Creative Image Designs [101 & 103]
  • Cyberjedi72 Deviant Art [114]
  • Dave’s Comic Box [107 & 109]
  • Davey Toys [215]
  • Fielder Arts [104]
  • Figueroa Collectibles [207]
  • Florida Geek [004]
  • FYI Comics and Cool Stuff [317]
  • Gary Moss Comics [506]
  • GI Joe [521 & 523]
  • Glen Cohen Comics [209]
  • Gourmet Chocolatier [112]
  • Gravenwolf [100]
  • House of Comics and Games [301 & 303]
  • It’s all Geek to Me Paper & Vinyl [110]
  • Jade’s Collectible Vinyl and Such [403]
  • JNG Things [416]
  • Just Josh Draws [108]
  • Living Dead Comics [415, 417, 514, & 516]
  • M- Collectibles [400 & 402]
  • Mario Comics [201]
  • Marvelous Merchandise [420 & 422]
  • Matthew Ander Art [106]
  • Michael Pagan [408]
  • Mike Roll Art [217]
  • Pop Culture Playground [315 & 414]
  • Pop Fandom Toys [307]
  • Rad Toys [115]
  • Ranger Stop [309]
  • Rhage Comics [117]
  • Rockin Creation [206]
  • SLABBED [220 & 222]
  • Smash Comics [214]
  • The Gold Saucer [216]
  • The Pop Basement [208]
  • Tiffany Mitchell Designs [102]
  • Tony Hines Comics [409]
  • Trouble’s Little Sister [300]
  • Vaderic [306]
  • Windu Comics [200 & 202]
  • XS BLAST [123]
  • Yancy St Comics [500 & 502]
Click to View Exhibitor Parking Location

OHP_ExhibitorParking

Panels and Activities

Click to View Panels and Activities Schedule

Saturday Aug 25

Time Duration Panel / Activity
9:45 AM 15 Min Warm Up
10:00 AM 50 Min Open Entertainment
10:50 AM 10 Min Break
11:00 AM 50 Min Mark Texeira Q&A
11:50 AM 10 Min Break
12:00 PM 110 Min May May’s Maid Café
1:50 PM 10 Min Break
2:00 PM 50 Min Jae Lee Q&A
2:50 PM 10 Min Break
3:00 PM 50 Min Open Entertainment
3:50 PM 10 Min Break
4:00 PM 50 Min Open Entertainment
4:50 PM 10 Min Break
5:00 PM 50 Min Open Entertainment
5:50 PM 10 Min Break

Sunday Aug 26

Time Duration Panel / Activity
9:45 AM 15 Min Warm Up
10:00 AM 50 Min G. I. Joe Collecting and CosPlay
10:50 AM 10 Min Break
11:00 AM 50 Min Moritat Q&A
11:50 AM 10 Min Break
12:00 PM 110 Min May May’s Maid Café
1:50 PM 10 Min Break
2:00 PM 50 Min Randy Jones Q&A
2:50 PM 10 Min Break
3:00 PM 50 Min Joe Staton and Nicola Cuti Q&A
3:50 PM 10 Min Break
4:00 PM 50 Min Guardians of Justice Costume and Cosplay
4:50 PM 10 Min Closing

Click to View Panels and Activities Schedule

Saturday Aug 25

Time Duration Panel / Activity
9:45 AM 15 Min Warm Up
10:00 AM 50 Min Open Entertainment
10:50 AM 10 Min Break
11:00 AM 50 Min Mark Texeira Q&A
11:50 AM 10 Min Break
12:00 PM 110 Min May May’s Maid Café
1:50 PM 10 Min Break
2:00 PM 50 Min Jae Lee Q&A
2:50 PM 10 Min Break
3:00 PM 50 Min Open Entertainment
3:50 PM 10 Min Break
4:00 PM 50 Min Open Entertainment
4:50 PM 10 Min Break
5:00 PM 50 Min Open Entertainment
5:50 PM 10 Min Break

Sunday Aug 26

Time Duration Panel / Activity
9:45 AM 15 Min Warm Up
10:00 AM 50 Min G. I. Joe Collecting and CosPlay
10:50 AM 10 Min Break
11:00 AM 50 Min Moritat Q&A
11:50 AM 10 Min Break
12:00 PM 110 Min May May’s Maid Café
1:50 PM 10 Min Break
2:00 PM 50 Min Randy Jones Q&A
2:50 PM 10 Min Break
3:00 PM 50 Min Joe Staton and Nicola Cuti Q&A
3:50 PM 10 Min Break
4:00 PM 50 Min Guardians of Justice Costume and Cosplay
4:50 PM 10 Min Closing

Directions

Osceola Heritage Park

1875 Silver Spur Ln, Kissimmee, FL 34744